Αλλαντομυστικά
  • Για να απολαύσετε καλύτερα τη γεύση Snack φροντίστε να καταναλώσετε τα αλλαντικά σε φέτες μέχρι και δυο μέρες από το άνοιγμα της συσκευασίας.

 

  • Επειδή τα αλλαντικά είναι ευαίσθητα προϊόντα, προτιμείστε τις μικρές συσκευασίες για να τα απολαμβάνετε πάντα φρέσκα.

 

  • Ορισμένα προϊόντα μπορούν να διατηρηθούν για περισσότερο χρονικό διάστημα αν μπουν στην κατάψυξη, όπως το μπέικον, τα χωριάτικα λουκάνικα και τα λουκάνικα Φρανκφούρτης. 

 

  • Όταν αγοράζετε αλλαντικά από τον πάγκο των υπεραγορών, να τα ζητάτε με το όνομα τους, επιμένοντας στη μάρκα που εμπιστεύεστε: Snack!

 

  • Προσέξτε τις συνθήκες διατήρησης των αλλαντικών, αφού είναι προϊόντα ευαίσθητα στις υψηλές θερμοκρασίες, στο φως και την υγρασία. 

 

  • Ελέγχετε τακτικά τη θερμοκρασία του ψυγείου σας με θερμόμετρο χειρός, για να είστε βέβαιοι ότι λειτουργεί κανονικά. (Ιδανική θερμοκρασία 2-4 °C) 

 

  • Στην ετικέτα του κάθε προϊόντος, εκτός από την ημερομηνία λήξης θα βρείτε και την ημερομηνία παραγωγής, ούτως ώστε να γνωρίζετε το χρόνο ζωής του προϊόντος, και να μπορείτε να επιλέγετε πάντα το πιο φρέσκο. 

 

  • Για να κόβετε ομοιόμορφες λεπτές φέτες φροντίστε τα μαχαίρια που χρησιμοποιείτε να είναι καλά ακονισμένα. 

 

  • Ένα κρύο πιάτο με διάφορα αλλαντικά, όπως ζαμπόν, σαλάμι, χοιρομέρι, λούντζα, αποτελεί το καλύτερο συνοδευτικό για το ποτό σας.

 

  • Τα αλλαντικά μπορούν να συνδυαστούν ευχάριστα με διάφορα φρούτα, όπως πεπόνι, μήλο, σταφύλι, σύκο. Δοκιμάστε τα! 

 

 

 

Copyright ©Snack 2012. All rights reserved. | Designed and Developed by CyDezines | Powered by DZ cms