10% Λιγότερο Αλάτι

Το αλάτι, αποτελεί απαραίτητο συστατικό στη διατροφή μας, καθώς είναι αυτό που νοστιμίζει κάθε μας γεύμα. Όμως, η αλόγιστη χρήση του μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες στον οργανισμό μας. Επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν, ότι η μείωση πρόσληψης αλατιού, μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών παθήσεων και εγκεφαλικών επεισοδίων. Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας των Τροφίμων συστήνει μείωση της ημερήσιας πρόσληψης αλατιού από τους ενήλικες, στα 4-5g. Για το λόγο αυτό, τα κράτη μέλη της Ε.Ε έχουν εντείνει τα προγράμματά τους για τη μείωση της κατανάλωσης αλατιού από τον πληθυσμό και έχουν ξεκινήσει εκστρατείες ευαισθητοποίησης του κοινού.


Τα αλλαντικά SNACK, ακολουθώντας τις σύγχρονες αυτές τάσεις διατροφής, καινοτομούν και μειώνουν κατά 10% το αλάτι σε πολλά προϊόντα*. Αυτό γίνεται εφικτό με τη νέα πρωτοποριακή τεχνολογία Fresher Under Pressure® , που επιτρέπει στα αλλαντικά SNACK να διατηρούν τη φρεσκάδα τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χωρίς να χάνουν τίποτα από την υπέροχη γεύση και νοστιμιά τους!  

 

Η νέα σειρά αλλαντικών SNACK με 10% λιγότερο αλάτι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για εσάς και τα παιδιά σας. Απολαύστε τα φρέσκα και νόστιμα, από το άνοιγμα της συσκευασίας μέχρι και την τελευταία φέτα! 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* αναζητήστε στις συσκευασίες το πράσινο φύλλο για 10% λιγότερο αλάτι ♥

Copyright ©Snack 2012. All rights reserved. | Designed and Developed by CyDezines | Powered by DZ cms