Εταιρεία

SnackΑπό το 1976 τα αλλαντικά Snack εμπλουτίζουν τις γευστικές επιλογές της οικογένειας με τους πιο πικάντικους και πάντα ποιοτικούς πειρασμούς.

Τα αλλαντικά Snack φημίζονται για τη νοστιμιά τους, αλλά και τα ψηλά επίπεδα ποιότητας και υγιεινής. Σε όλα τα στάδια παραγωγής, από τη διαλογή των πιο αγνών υλικών, την επεξεργασία, τη συσκευασία, μέχρι την παράδοση, εφαρμόζονται διεθνώς πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001), υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων – HACCP (ISO 22000), περιβάλλοντος (ISO 14001) και επαγγελματικής υγείας & ασφάλειας (OHSAS 18001).

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία επένδυσε σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, για να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της σε παραγωγή, αλλά και για να διασφαλίσει ένα υψηλότερο επίπεδο ποιότητας στα προϊόντα της. Επιπρόσθετα, η καθημερινή εποπτεία των παραγόμενων προϊόντων από το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου και η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού, σας εγγυώνται ότι στο πιάτο σας καταλήγουν μόνο τα καλύτερα προϊόντα! 

Πρωταρχικός στόχος των αλλαντικών Snack ήταν και παραμένει η ικανοποίηση όλων των διαφορετικών αναγκών των πελατών τους. Έτσι, ο κατάλογος των προϊόντων περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό από διαφορετικά είδη, όπως τα παραδοσιακά αλλαντικά λούντζα, χοιρομέρι, χωριάτικα λουκάνικα, προϊόντα για σάντουιτς όπως ζαμπόν, φιλέτο γαλοπούλας, μπέικον, μορταδέλλα, και διάφορα εξειδικευμένα προϊόντα, όπως η ιταλική coppa, το black forest, το pastrami, το honey ham και πολλά άλλα. 

Όλοι εμείς εδώ στην K&L SNACKFOOD LTD εργαζόμαστε καθημερινά για να μπορούμε να σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στα αλλαντικά. Έχουμε επιλέξει τις καλύτερες νοστιμιές από όλο τον κόσμο και μαζί με τα παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας, σας δίνουμε λύσεις για όλες τις ώρες και όλα τα γούστα!  

Copyright ©Snack 2012. All rights reserved. | Designed and Developed by CyDezines | Powered by DZ cms